sunnuntai 17. marraskuuta 2013

vantaanvoimisteluseura Kaisla ja Matleena 5a


Vvs perustettiin vuonna 1976
Siinä on lähes 1500 jäsentä.Seuran toiminta on jakautunut kolmeen toimintasiipeen voimisteluun,  tanssiin sekä harrasteliikuntaan se on kaiken ikäisille. Siellä on myös kilpa-aerobiciä ja perheille perheliikuntaa. Voimistelun voi aloittaa seurassa satujumpasta tai voimistelukoulusta jo3-4 vuotiaana harrastus jatkuu joko harraste tai kilpailupuolella toimiviin eri ikäisten joukkuevoimistelu ryhmiin.Vvs on yksi kansainvälisesti menestyksekkäimistä joukkuevoimisteluseuroista,Seuran naisjoukkueet ovat osallistuneet lajin MM kisoihin lähes vuosittain ja parhainpana on Frida joukkueen MM hopea vuonna 2005 sekä Tiklit-joukkueen MM-kuutos-sija vuonna 2009.Junioreiden MM-kisoista Tikleillä MM pronssi vuonna 2007 ja Mimodes joukkueen MM nelos-sija vuodelta 2009.Seuralla on myös useita SM mitaleja ja sijoituksia maailman cupin osakilpailuista.Salivuorot pidetään Askistossa,Hämeenkylänkoululla,Karhun pesänpäiväkodilla,Kivistön,Pähkinärinteen,Rajatorpan,Variston,Tuomelan,Uomarinteen,Vantaankosken
kosken ja Ylästönkouluilla.Joukkuevoimistelu, on perinteinen suomalainen taide- ja taitolaji sekä kansainvälinen kilpailulaji.Vantaanvoimisteluseura kannustaa ja tukee jäseniään tuomarikouluttautumisessa.Tuomaritoiminta on välttämätontä kilpailutoiminnan harjoittamiseen ja lisaäksi se on tärkeä tukikoulutus joukkuevoimistelun valmentajille.Suomenkoulutus järjestelmässä on kolme luokkaa 1-3 josta kolmas luokka on alin ja ykkös luokka on ylin taso.Ykkös tason tuomari voi pyrkiä joukkuevoimistelun kansainväliseen tuomarikoulutukseen jossa niin ikään on kolme tasoa.

lähteet vantaanvoimisteluseuran sivut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kaikki kirjoitetut kommentit menevät ensin opettajan hyväksyttäviksi. Mieti siis tarkkaan mitä kommentoit. Hyvä kommentti on fiksu, rakentava palaute toisen kirjoittamasta tekstistä.